söndag, september 23, 2007

Dagens informativa artikel handlar om ingen annan än Margaret Thatcher.





Margaret Thatcher, eller "Maggan" som hon kallas i folkmun, föddes den 13 oktober i nådens år, 1925. Det var även samma år som den sedemera årliga Ålfesten gick av stapeln för första gången i den tyska delstaten Hessen. När det är Ålfest äter alla tyskar ål i mängder och berättar gamla anekdoter om ost, ostron och edamer. Dom om ostron är skojigast.





När Maggan var fyra år fick hon för första gången se solens ljus. Före denna ålder arbetade hon nämligen dygnet runt som gruvgrävare i en gruva som drevs helt och hållet av dvärgar. Av misstag grävde hon sig upp till ytan, något som var till dvärgarnas stora förtret, ty dom miste en gruvgrävare av rang. Platsen hon grävt sig upp till var Eskilstuna. Ehuru hon inte tidigare besökt denna metropol kände hon sig genast som hemma och ställde inom tre veckor upp i kommunstyrelsevalet där hon tog hem en jordskredsseger. Ett helt fantastiskt valresultat för en fyraårig ex-dvärg! Under hennes valkampanj var hennes hjärtefrågor vård, skola, omsorg och cricket. När hon sedan kom till makten ändrades dessa snarast till mård, kola, ömma sargtacklingar och skattebedulkning. Detta väckte stort misstag hos väljarna som i ren protest flyttade utomlands och bosatte sig i Byske. Följderna till denna ödesdigra incident blev således att Maggan kunde härska och styra i Eskilstuna efter behag, något som skulle bli stadens fall.

Maggan gick aldrig Hjälmared och har aldrig heller haft någon avsikt att göra så.

När Maggan fyllde 20 år hade hon försummat hela sin ungdom och bestämde sig för att återleva den på ett sätt så att hennes hormoner blev tillfredsställda. Hon misslyckades fatalt, eftersom hon insåg att tidsresor inte ännu var möjliga. Istället grät hon hejdlöst i en vrå, som hon hyrde för en inte alltför billig penning, i Lübeck. I Lübeck finns mycket marcipan. Det är gott.

För att sedan få in en bild till det hela, för att glädja Jossan, kommer härmed en bild på en rumän:


















Jag hoppas att ni alla lärt er något av detta informativa inlägg! Det har i varje fall jag.
Puss hej!

2 Comments:

Blogger Jossan * said...

vackert isak...
mycket.. informativt...

2007-09-24 12:23  
Blogger Samme said...

du är bäst isak!

2007-09-25 10:55  

Skicka en kommentar

<< Home